Sport

Wat een Grenslaupers weekend!


Naast een groot aantal deelnames aan wedstrijden en trails was er allereerst de viering van het 25 jarig bestaan van de vereniging. Opgericht in 1994 in Stramproy door een kleine groep hardloopfanaten onder aanvoering van Louis Munnichs (?) en Huub Vrenken is het groepje van toen uitgegroeid tot een aantal van 89 lopers (m/v). Het 25 jarig bestaan werd in besloten kring gevierd met een goed diner en een onderhoudend spelgebeuren op een mooie locatie in Ospel. Elize en Marleen bedanken we hartelijk voor de organisatie.
De Sponsorwinkel uit Weert verraste ons tijdens dit feestje met een fraaie donatie van € 315,00. Heel mooi!
Daarnaast was er nog heel veel tijd over om hard (of minder hard) te lopen.
Michel Hoeken in St. Joost op 5 oktober bij de Trimloop aldaar. 12 km in 1.01.48.
Suzanne Bongers, 6 oktober, Singelloop Utrecht, 10 km in 1.03.21.
8 Grenslaupers en een vriendin van de Grenslaupers ondanks feestje aanwezig bij de HEMA IJzeren Man Loop in Weert. Daar was het nat, glibberig en vooral zwaar lopen. Geen toptijden dus. Wel 2e plek voor Helmi Truijen en Henk van Bree, 1e plek voor Lila Joseph en 3e plaats voor Rosalie Rietjens.
Koen Kusters in Meerssen bij de Meerssen Run, de opvolger van de Meerssen Marathon.
Dave Steijvers, Henk Janssen (beide 24 km), Elize van den Akker en Marleen van Lierop Beide 5 km) trotseerden de Zuid-Limburgse heuvels bij de Alpha trail. Zwaar, modderig, veel hoogtemeters. Organisatie moest op laatste moment het 24 km parcours omzetten naar 2 x 12 km, omdat er heel veel pijlen door saboteurs waren weggehaald.
Ook beginnen met hardlopen bij deze 25-jarige club, of loop je al een tijdje hard (of minder hard)? Zoek je een leuke club waar het gezellig is, goed getraind wordt, heel goede begeleiding is en veel sociale interactie? Kom dan gewoon 6 weken gratis meetrainen bij de Grenslaupers. secretariaat@degrenslaupers.nl of 06-21573196.

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties