Sport

Veel te vertellen én Grenslaup Vosseven


Door afwezigheid van de redacteur 2 weken geen artikel van en over de Grenslaupers, wel een foto van een loop ergens in Frankrijk.
23 augustus de 2e Biersel Run in Molenbeersel. Michel Hoeken liep een fantastische tijd voor zijn leeftijd op de 5 km, 22.56 min. Koen Kusters en Ralf Roumen en Hans Nievergeld gingen op de 10 km van start. Hans Nievergeld was van dit groepje de snelste met 41.26 min.
25 augustus de Leudalbosloop in Heythuysen, alleen Martin Strijbos en Maria Stienen aan de start.
Zondag 1 september de HEMA IJzeren Man Loop in Weert. 8 Grenslaupers erbij. Vermeldenswaardig de 3e plek van Sonja van Melick op de 7 km bij de vrouwen.
Suzanne Bongers en Lila Joseph waren op diezelfde zondag in Tilburg te vinden bij de CZ Tilburg 10 Miles (16,1 km). Goede uitslag voor beide. Voor Lila de 1e keer, dat ze zo’n afstand aflegde.
Michel Hoeken is één van de trouwe deelnemers aan de St. Jooster trimloop op de 1e zaterdag van de maand. Zo ook 7 september. 9,6 km in 50.13 min. Hij ligt op schema voor zijn volgende marathon, temeer omdat hij op zondag in Eindhoven ook nog een keer 31 km aflegde in een trainingsloop. 3.04.07.
Sandra ten Elshof nam zondag 8 september aan een team-triatlon deel en liep 5 km in een pr van 31.54 in Eibergen (Gelderland).
Of er verder nog Grenslaupers op andere plekken te vinden waren om te lopen is niet bekend.
Dan nog de 51e editie van de Grenslaup Vosseven. Die gat zondag 15 september 2019 gehouden worden in de bossen achter bungalowpark Vosseven in Stramproy. Inschrijven vanaf 09:00 u. bij Nieuw Vosseven aan de Lochtstraat. Start voor alle deelnemers om 10:00 u.
Ook beginnen met hardlopen of loop je al een tijdje hard (of minder hard)? Zoek je een leuke club waar het gezellig is, goed getraind wordt, heel goede begeleiding is en veel sociale interactie? Kom dan gewoon 6 weken gratis meetrainen bij de Grenslaupers. secretariaat@degrenslaupers.nl of 06-21573196.

|Doorsturen