Sport

Opening seizoen 2019-2020 SVLeudal met een


inloop-schaakavond bij de Roffert in Buggenum

De vakanties zijn voorbij. Het nieuwe schooljaar begint binnenkort. En velen van ons zijn al weer aan het werk. Misschien zijn sommigen zelfs al weer bijna toe aan een nieuwe vakantie.
Voor Schaakvereniging Leudal is dit elk jaar het moment om de borden en stukken weer te voorschijn te halen.
Op dinsdag 20 augustus beginnen we het nieuwe seizoen met een vrije inloop-schaakavond.
Iedereen die geïnteresseerd is in schaken is hierbij uitgenodigd om vanaf 20.00 uur een kijkje te komen nemen in gemeenschapshuis de Roffert aan de Berikstraat 11a in Buggenum.
Dus ook als je geen lid van onze vereniging bent mag je vrijblijvend komen kijken. Indien gewenst zorgen wij dat je dan ook een of meerdere partijen kunt spelen.
Wie nog niet kan schaken, maar het wel graag wil leren, is natuurlijk ook welkom.
Er zijn altijd leden van onze vereniging aanwezig die graag de basisregels uitleggen.

Een week later op dinsdag 27 augustus wordt vanaf 20.00 uur een snelschaaktoernooi gespeeld om de Arthur Hendrickx-Trofee.
Dit gezellige toernooi is een goede gelegenheid om het schaakritme weer op te pakken.
Dit jaar is deelname aan dit toernooi ook mogelijk voor niet-leden. De eerste prijs voor niet-leden is een halfjaar gratis lidmaatschap van onze vereniging.

We hopen dat het twee gezellige avonden worden.

Graag tot dinsdagavond 20 en/of 27 augustus 2019 vanaf 20.00 uur.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  KIA Sportage winterbanden set

  Te koop wegens aankoop andere auto, originele Kia Sportage winterbanden set. Set is compleet en kan zo gemonteerd worden. 4 lichtmetalen velgen incl winterband Pirelli 215/70 . Banden zijn slechts 2 winters gebruikt en hebben nog volledig een profieldiepte. Gemonteerd op originele Kia aluminium velgen. Vaste prijs voor de hele set 400,- Alleen afhalen mogelijk. Lees meer
 • Headline 1

  Kerstspullen

  kerstkrans 50 cm door snee en kerstboomschaal hout 57 cm en 3,5 cm dik. niet gebruikt Grootmoeders tafelkleedjes 3 stuks Lees meer
 • Headline 1

  Tweezitter leer

  Zwarte tweezitter bank leer. In prima staat.€ 175,00 Lees meer
 • Headline 1

  Sfeervolle oude lantaarn

  Oude houten, sfeervolle lantaarn. Lees meer
 • Headline 1

  GBC thermische bindmachine Thermabind T200

  NIEUW met garantie ! In originele verpakking. Thermisch inbindsysteem van GBC. Bind uw losse vellen papier tot een keurig boekje.Thermabind T200Thermisch inbinden van documenten tot max. 20 mm/200 blad.Inbinden meerdere documenten tegelijk is mogelijk.Indicatielampjes en geluidssignaal om het begin en einde van de verwarmingscyclus (40 seconden) aan te geven.Voorzien van een geïntegreerd afkoel rek.Schakelt automatisch uit bij het sluiten van het deksel.Garantie: 2 jaar. Vraag geheel vrijblijvend om meer informatie Lees meer

Laatste reacties